Един от важните играчи на Лудогорец може да напусне клуба. Румънският Динамо (Букурещ) прави усилени опити да привлече Козмин Моци, пише sport.ro.

“Кучетата“ са клубът, от който бранителят пристигна при разградчани през 2012 година. Моци, който е със статут на играеща легенда при „орлите“, има договор до края на настоящия сезон. Споразумението беше подписано по време на принудителното прекъсването на шампионата заради пандемията от коронавирус.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Ако Моци все пак реши да изпълни докрай договора си с Лудогорец, Динамо ще го изчака. Предлагат му капитанската лента и контракт за две години. В Лудогорец той получаваше заплата от 400 000 евро на година. Заради световната криза покрай пандемията бюджетът на българския шампион беше намален, а възнагражденията в клуба бяха съкратени с 30-50%“, пише румънското издание.

Очакванията са, че с привличането на Оливие Вердон на „Хювефарма Арена“ Козмин Моци вече няма да е толкова често титуляр. Както е известно, трансферът на 24-годишния бенинец под наем от Алавес беше презентиран в петък. В договора между двата клуба има опция за откупуване.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​