Нападателят на Академик (София) Стойко Сакалиев остана доволен от равенството 1:1 срещу Черноморец. Бившият играч на ЦСКА обаче нападна съдията Георги Кабаков, като според него многократни удари по цялото тяло от защитниците на "акулите" са били подминати без предупреждение.

"Доволни сме от равенството 1:1, но трябваше да спечелим, защото създадохме повечето положения за гол в срещата. Гостите от Черноморец нямаха нито една ситуация с изключение на гола, който вкараха", заяви след мача Сакалиев.

"По принцип не искам да говоря за съдиите, но се налага да попитам главния Георги Кабаков къде гледа, защото защитник на Черноморец ме удари около 28 пъти в лицето - по носа, скулите, врата, а също така и в гърдите. И дори не беше предупреден. Това не беше футбол, а битка от К-1", заяви Сакалиев, който след срещата се отправи към Пирогов, за да му бъде направена рентгенова снимка на носа, който най-много е пострадал от ударите на Енис Хайри.

"Ситуацията в клуба постепенно се нормализира. До момента 68% от парите, които ни дължи ръководството, са изчистени. Останалите имаме уверението, че ще си ги получим във вторник или в сряда", каза още Сакалиев. /БЛИЦ