ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Келиан ван дер Каап не подписва нов договор с Левски заради отношението на Наско Сираков към него, научи БЛИЦ. Босът на „сините“ често коригирал цената на футболиста след няколкото пристигнали оферти. Нидерландският защитник имаше още лятото опция да заиграе в Унгария, но всичко пропаднало заради условията на големия началник на „Герена“. 

По идентичен начин се развили нещата и при последвалите още две предложения. Сираков достигнал до 1 милион евро (2 милиона лева), които иска за бранителя. Това изнервило 25-годишният играч, който след случилото се отказва да поднови контракта си с Левски, изтичащ на 30 юни догодина.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Във футболните среди се говори, че напоследък Наско се бил превърнал в хамелеон. Постоянно променял цветовете на настроенията и действията си. От една страна той искал разпродава футболисти още през януари заради тежката финансова обстановка на „Герена“. От друга пък поставял високи цени, с които нямало как да осъществи сделка. Като в случая с Ван дер Каап.

„Такова е и отношението му към Боби Михайлов. На четна дата е приятел с него, на нечетна го зове за оставка“, коментират запознати.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!