ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Живата легенда на журналистиката Исак Гозес стартира силно участието си в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. Майсторът на перото води спор с Атанас Зафиров, който вече елиминира един съперник - Влади Въргала.

Исак Гозес поведе на председателя на федерацията ни по ръгби след първите изиграни мачове от 17-ия кръг на забавната ни игра.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Програмата доста се обърка заради снежния апокалипсис у нас. Припомняме, че вчера ЦСКА 1948 - Арда и Лудогорец - Славия бяха отложени за днес. Мачът на "червените" със "сините" пък няма да се играе в Бистрица, а в Кърджали (от 12:45 часа).

Популярният журналист правилно предвиди победата на ЦСКА с 2:0 срещу Етър в срещата, започнала в събота и доиграна в неделната вечер. И докато Исак дебютира с три точки, Зафиров взе само една от тази среща, тъй като очакваше "армейците" да спечелят с 3:0.

От другия неделен мач Черно море - Крумовград (3:2) двамата взеха по точка за познатия знак. 

Съревнованието им продължава днес, когато трябва да се изиграят оставащите три мача - Арда - ЦСКА 1948, Лудогорец - Славия и Локомотив (Сф) - Левски.

Прогнозите на Наско Зафиров и Исак Гозес от 17-ия кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!