ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи нова промяна в ЦСКА. Тя ще бъде извършена за предстоящото утре столично дерби с Локомотив (София). Мачът ще се играе на стадион „Българска армия“ от 17:15 часа.

44-годишният сърбин е притиснат да направи ротации във всички линии на тактическата си постройка. Причината за това са големия брой контузени и накани играчи.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Заради травми срещата с „железничарите“ пропускат Мено Кох, Юрген Матай и Лазар Туфегджич. Брадли де Нойер и Дюкенс Назон са наказани. Освен това под сериозна въпросителна е участието на Жеферсон, който пропусна вчерашната тренировка на „армейците“.

Заради наказанието на Назон и отсъствието на претърпелия операция Дауда Бамба, най-вероятно в предни позиции за ЦСКА ще играят Шагоян и Браян Морено, а зад тях Илич ще заложи на един измежду Марселино Кареасо и Станислав Шопов.

От състоянието и готовността на Жеферсон за игра ще зависи позицията на Тибо Вион на терена. Не е изключено място сред титулярите да получат Йоан Бауренски или Галин Минков. Очаква се като тройка в отбрана да играят Християн Петров, Амос Юга и Иван Турицов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК