Спортният директор на “Ботев” (Пловдив) Александър Александров похвали футболистите след класическата победа с 3:0 срещу Славия в първия кръг на новия сезон.

“До 20-ата минута имаше притеснение, нормално беше. Радващото е, че след това нашият отбор заигра както искахме. Има още какво да се желае, но важно е, че тръгнахме с 3 точки. Зарадвахме феновете с три точки, три гола и много хубава игра. Не искам да коментирам съдийските отсъждания, трябва да сме търпеливи. Всички се отличиха, знаем какви качества притежава Иван Цветков, както и новият бразилец, затова сме ги привлекли. Не деля футболистите на добри и лоши, важното е, че отборът побеждава. Имаме много голяма публика, взимаме мерки, за да няма ексцесии”, заяви Кривия.

Директорът коментира гостуването на “Ботев” във втория кръг на “Левски”: “Треньорите знаят как да подготвят и мотивират отбора, не се бъркам в работата им. Смятам, че имаме добри футболисти. Надявам се да играем като гости, както и днес, да не се притесняваме. Нека феновете да ни подкрепят както днес. Всички футболисти ще се раздават за “Ботев”./БЛИЦ