Досегашният наставник на Локомотив (Горна Оряховица) Сашо Ангелов се яви на пресконференцията по представянето на новия треньорски щаб на клуба, за да стисне ръката и да пожелае успех на Александър Томаш. Преди това от ръководството пък му благодариха за работата, пише Sport-vt.com.

„Благодаря на Сашо Ангелов за труда, който положи. Той е легенда на клуба и вярвам, че сърцето му ще остане в Локомотив”, каза председателят на клубната управа Даниел Костадинов.

„Почти целият ми живот е свързан с Локомотив. Дадох на отбора всичко, което знам. Но във футбола е така: когато нямаш резултати – си тръгваш. Познавам Александър Томаш отдавна. Нека му се подаде ръка, желая му успех”, каза Сашо Ангелов, след което двамата с Александър Томаш се прегърнаха.

„Едва ли в България е имало друга такава пресконференция, на която старият и новият треньор да си стиснат ръцете и да си пожелаят успех", коментира Томаш.

"Знам как работи Сашо Ангелов и съм убеден, че е изградил основа, на която да стъпим. Благодарение на него тук ще ни бъде много по-лесно, онколкото, ако бяхме отишли някъде другаде”, добави новият наставник на третия в "Б" група.

„Идвал съм на този стадион като малък и по половин час не можеше да се влезе, толкова хора се събираха. Локомотив е отбор с традиции. Вярвам, че където е текло, пак ще тече и във Горна Оряховица отново ще има голям отбор. Може да не е при нас или при това ръководство. Но ще го има. Бих искал да се обърна към феновете, към хората, които обичат и помагат на Локомотив, да подкрепят отбора. Той не е на Сашо Ангелов или Александър Томаш, а на Горна Оряховица”, каза още треньорът.

Задачата е бараж за влизане в елита, каза Даниел Костадинов. „Няма нещо, което да не е постижимо, стига човек да вярва и да сме единни”, отговори Томаш.