Треньорът Александър Станков обясни пред БЛИЦ дали съществува вариант да смени Ивайло Петев начело на Лудогорец. Както е известно, шампионите се изложиха у дома, завършвайки 1:1 с Пирин (Гоце Делчев). Веднага след мача се заговори, че времето на Петев е изтекло, като сред спряганите негови заместници е именно Сашо Станков, работил за последно в Китай.

"Не знам откъде тръгна този слух. И аз чух, че името ми се спряга за Лудогорец, но не е редно това да се прави при положение, че те си имат треньор. Ивайло Петев е млад, амбициозен. Бил съм му треньор преди години в Черно море", заяви Станков пред БЛИЦ.

"Аз дори не познавам никой от Лудогорец. Не са ме търсили. Равенството, което направиха с Пирин (Гоце Делчев), нищо не решава. Лудогорец продължава да е в играта за титлата. Клубът е амбициозен, преследва високи цели. Вижда се, че в Разград се работи по правилния начин, но аз не искам името ми да се свързва с Лудогорец, защото те имат треньор в момента", добави бившият наставник на ЦСКА и младежкия национален отбор.