Треньорът на Локомотив (Пловдив) Сашо Станков ще даде шанс на някои от футболистите си, които досега не са записвали много игрови минути. Днес "смърфовете" излизат срещу Локомотив (София) от 21:00 часа.

"Имахме известни проблеми с някои травми на футболистите. Няколко човека дo последно ще са под въпрос за двубоя. Но въпреки всичко има момчета, на които им се отваря шанс да играят. Това е добре за тях -да си използват възможността. Не ме притеснява това, че в мача може да влязат футболисти, които не са взимали много участие до този момент. Те са добре подготвени", заяви Сашо Станков преди днешния мач с "червено-черните".

"Локо София е доста сериозен противник, който направи допълнителна селекция и привлякоха добри футболисти. Уважавам Стефан Генов и като треньор, и като човек. Предстои ни тежка среща, която ще е без фенове. Това също играе съществена роля, защото ние разчитаме много на подкрепата на нашите привърженици. Но наказанието е факт и трябва да се съобразяваме с него. Предполагам, че ще излезем победители от този двубой", добави специалистът.