Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт говори преди срещата с България утре. Той сподели очакванията си за победи в следващите мачове на "трите лъва".

"Ние опитваме постоянно да подобряваме представянето си. Манталитетът на играчите ми е такъв, че те се стремят към най-доброто във всяка една тренировка. Целта ни е да се изкачваме постоянно ниво по-нагоре и да пренесем наученото на терена в официалните мачове. Надявам се, че ще постигнем успех в предстоящите международни срещи", каза Саутгейт.

"През последните години изградихме отбор, който вдъхновява феновете. Неслучайно продадохме билетите на "Уембли" толкова бързо. Конкуренцията в състава е много голяма и това налага всеки един, всеки ден да дава най-доброто от себе си както в тренировките, така и в мачовете. Ако продължим в този дух, ще имаме успех", допълни още бившият английски национал.

България гостува утре в 19 часа на Англия. В група "А" на европейските квалификации ние сме на последно място с 2 точки от 4 срещи, "трите лъва" пък са лидер там с 6 пункта от 2 мача.
Нашата квалификационна група за Евро 2020