Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев най-вероятно ще удари на камък в опитите си да привлече македонския нападател Душан Савич. Голмайсторът на Работнички (Скопие) от няколко седмици е следен от емисари на "армейците", като лично главният селекционер на "червените" Методи Томанов го е препоръчал на Пенев, информира "7 дни спорт".

Треньорът обаче е поставил условие Савич да мине пробен период. Това не се понравило нито на футболиста, нито на неговия мениджър Златко Тодоровски.

"Наистина има интерес от страна на ЦСКА към Савич", каза Тодоровски, който работи и с Дарко Тасевски от Левски.

"Техен човек го гледа в мача срещу Одензе в Лига Европа, където той вкара много красив гол. Душан е един от най-талантливите играчи в Македония. Осъществен е контакт с ЦСКА, но не е ставало дума за проби. Той е национал, има над 30 мача и за младежката формация. Не е сериозно да викаш национал на проби. Едно е да дойде в София за медицински прегледи, а съвсем друго, за да го тестват. Ако трансферът стане факт, това ще е голяма стъпка за Савич, защото ЦСКА е име. Няма да искаме много пари за него и да му надуваме изкуствено цената. Съществува вариант и да го вземат под наем. Ако подпише, ще преговаряме за специални клаузи, като процент от следващ трансфер. Нека да парафира, да вкара 20 гола и да го продадат на още по-силен отбор", каза още Златко Тодоровски. /БЛИЦ