Националният отбор на България ще се събере на лагер в четвъртък (30 май) в Национална футболна база “Бояна” и ще започне подготовка за предстоящите приятелски мачове с Румъния (4 юни) в Букурещ и със Словения (8 юни) в Любляна.

Ден по-късно (31 май) първите 15 минути на следобедната тренировка на “лъвовете”, започваща в 17:00 ч., ще бъдат открити за представители на медиите. Преди старта на заниманието – в 16:45 ч. – селекционерът Илиан Илиев ще застане пред журналисти, като брифингът ще се проведе на тренировъчния терен на НФБ “Бояна”.

В понеделник (3 юни) националите ще отпътуват за Букурещ с полет от София в 12:30 ч. На летище “София” няма да има медийни изяви. Същия ден от 18:00 ч. селекционерът Илиан Илиев ще даде пресконференция на стадион “Стяуа” в румънската столица.

Официалната тренировка на “лъвовете” започва в 18:30 ч., а първите 15 минути от нея ще бъдат открити за медиите. Националният отбор ще се завърне от Букурещ в сряда (5 юни). Подробности за гостуването в Любляна ще бъдат оповестени допълнително.