Арсенал (Казанлък) спечели благотворителния турнир в подкрепа на 1-годишната Виктория от Пловдив, която се нуждае от спешно и скъпоструващо лечение в Германия. За него са необходими 113 000 евро, по-голямата част от които, вече са осигурени.

16 отбора от Стара Загора и Казанлък се включиха в благородната кауза. Както вече стана ясно, футболисти и хора от щабовете на Берое и Верея изиграха зрелищен двубой, който завърши с равенство 5:5 в редовното време и 7:7 след изпълнение на дузпи.

До финала достигнаха съставите на старозагорския Планетуин и Арсенал (Казанлък), които остраниха съответно Ремиза и Феникс. Казанлъчани поведоха с 2:0 до средата на двубоя, а силите на старозагорци стигнаха само за почетен гол, с който бе оформен крайният резултат 2:1 за Арсенал.

На терена в спортна зала “Иван Вазов” зрителите видяха в различните отбори бивши и настоящи футболисти от “А” група като Васил Драголов, Янко Вълканов, Слави Жеков, Ваня Дзаферович, Танко Дяков.

Призьорите получиха грамоти от кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Организаторите обявиха, че от такса за участие на отборите, от входните билети и от дарения в рамките на тридневния турнир са събрани близо 11 хиляди лева, които са преведени по сметката на Вики.