Съдбата на ЦСКА в момента е поверена в ръцете на шефа на Дисциплинарната комисия Петко Петков. Той е известен с големите си пристрастия към Левски. Петков, който е шеф на столичното следствие, не пропуска нито един домакински мач на „сините”. Босът винаги сяда в сектор „А”, а в себе си носи календарче на любимия си тим. Негови приближени разкриха, че при историческата победа със 7:1 на 23 септември 1994 година Петков е вдигнал нечуван купон в чест на триумфа.
От футболната централа обаче се кълнат, че шефът на Дисциплинарната комисия е изключително точен и отговорен човек и оставя настрана запалянковщината, когато трябва да се вземат важни решения.
Именно Петков ще реши за наказанието на ЦСКА. БЛИЦ вече информира какво пише в правилника на БФС – „червените” ги очаква служебна загуба с 0:4 от Локомотив (Мездра) и лишаване от домакинство за 3 мача. Заседанието на Дисциплинарната комисия на футболния съюз ще се състои утре.
ЦСКА пък настоява преиграване на мача. От ръководството на „армейците” твърдят, че нямало да се стигне до инциденти, ако двубоят е бил охраняват от полицията, а не от частна фирма.