Съдийска бригада от Португалия ще ръководи предстоящата контрола между България и Парагвай, която ще се играе на 14 ноември от 19:00 часа на стадион "Васил Левски".
Главен рефер на двубоя ще е Фабио Верисимо, а негови помощници ще са Алваро Мешкита и Нуно Перейра. Четвърти съдия на мача пък ще е българският арбитър Никола Попов. 

Верисимо се прочу в цял свят, след като по време на мач оказа първа помощ на футболист, който глътна езика си. Случаят е от 2016 година,а  двубоят е Маритимо - Бенфика. Футболистът на домакините Маурисио Антонио получава контузия на главата в 53-ата минута, но след бързата намеса на Верисимо е спасен и откаран в болница, където се възстановява бързо.

Националният отбор на Парагвай ще проведе официалната си тренировка на 13 ноември от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". Заниманието ще бъде открито за представителите на медиите в първите 15 минути.

В 20:30 часа в зала "Родина" на стадион "Васил Левски" стартира официалната пресконференция на селекционера Едуардо Берисо.