Съдийският синдикат поиска спешна среща с Борислав Михайлов по повод зачестилите атаки срещу реферите, най-вече в аматьорския футбол. Сдружението към КТ "Подкрепа" е възмутено от действията на някои хора, работещи към БФС, но в същото време прикриващи случаи с бити съдии. Синдикатът също така е възмутен за нехайните действия на Дисциплинарната комисия, която не е уважила жалбите им срещу отправялите наскоро обиди към реферите - Тодор Батков, Георги Петков и Ивко Ганчев.

"Ще искаме среща с г-н Михайлов, защото има хора, които прикриват скандални случаи. Тези лица трябва да изчезнат веднъж завинаги. Прикриват случаи, прикриват доклади, това не е нормално", алармираха от Съдийския синдикат.

"Сезирахме Дисциплинарната комисия към БФС за обидно отношение от страна на Тодор Батков към наши колеги. Прочетохме, че са го глобили, но наказанието му е заради излъчването в сайта на "Левски" на мача им с Литекс. За Георги Петков и Ивко Ганчев няма нищо. Миналата година Дисциплинарната комисия се оправдаваха, че нямало как да наказват, тъй като никой не ги сезирал. Ето, сега ги сезираме, дори ви показвам копията на жалбите, които пуснахме, има и входящ номер", заяви единият от секретарите на Съдийския синдикат Богомил Маринов-Мечката.