Повече от една година феновете на “Левски” протестираха срещу собственика на клуба Тодор Батков по време на мачовете на тима. Сега обаче босът си е спечелил любовта на една от стратегическите подразделения на агитката – “София Запад”.
 
Според в. “Меридиан Мач” това е станало срещу 1600 евро. Точно толкова е платил шефът на “сините”, за да изкара фен на “Левски” от сръбски арест. Приятелите и семейството на привърженика не успели да съберат сумата и заради това председателят на националния фенклуб Владимир Владимиров и човек от “София Запад” са поискали помощ от Тодор Батков.
 
Клубният бос се съгласил да извади сумата и арестуваният привърженик моментално бил освободен. “Батков ни даде пари, за да освободим нашия човек. Той подходи много коректно към ситуацията и помогна на човек в нужда”, признава пред изданието Владимир Владимиров. Според запознати именно заради жеста тарторите на агитката са ограничили обидните скандирания срещу адвоката, които се чуваха от Сектор “Б”.
 
Арестуваният привърженик, който е част от фракцията “София-Запад”, е бил заловен на западната ни граница. Ултрасът бил част от агитката, която подкрепи “Левски” на “Жул Отенстадион” в Гент. Той бил хванат от сръбските власти с 50 фалшиви евро в джоба. Комшийте веднага прибрали фена в ареста и обявили, че ще го пуснат само срещу глоба от 1600 евро./БЛИЦ