Феновете на "Левски" разпространиха декларация, с която изразяват позицията си след наложеното наказание на "сините" да играят един мач пред празни трибуни. Ултрасите са ядосани на президента на БФС Борислав Михайлов, който според тях е на страната на държавата, която ги налага с палки след края на вечното дерби с ЦСКА, загубено от селекцията на Георги Иванов-Гонзо с 0:1. 

Привържениците на "Левски" заплашиха, че имат сили да се противопоставят на "разрушителната власт на БФС".  

БЛИЦ публикува декларацията на феновете на "Левски" без редакторска намеса:

Г-н Михайлов, май искате да ни бъдете трън в очите!

БФС отново реши, че най-лесно се наказва Левски. Полицията би част от нас след дербито на стадион „Васил Левски”, а наказанието отнесе нашият клуб и най-вече верните му привърженици. Явно футболът вече не е за феновете, г-н Михайлов! Вие предпочитате тихите и празни трибуни.

Разбира се, аршинът, с който мерите в БФС, е различен. Георги Иванов бе замерян с различни предмети от отбора домакин на дербито, но реалното наказание е за нас, малтретираните от полицията фенове на Левски.

Г-н Михайлов, ние обаче посещаваме и мачовете на националния отбор. Това не бива да го забравяте. Следващите глоби може да ги плаща вашата организация, която очевидно не харесва ФК Левски. Но Левски го е имало, преди тя да бъде създадена, и ще го има дори след вас. След като властта на БФС е разрушителна, ние имаме сили да ви се противопоставим.

Сега очакваме и други клубове, на чиито мачове имаше инциденти, да бъдат погалени с перо. Държавата подкрепя едни, а други ги бие с палки. БФС участва активно в този заговор. Ние обаче няма да търпим Левски да бъде третиран по този абсурден начин. Г-н Михайлов, вие и управляваният от вас съюз вече сте ни трън в очите! Левски не прощава, а ние трудно забравяме!

До всички сини фенове! На мача с Локо Пловдив се събираме пред Сектор А. Да попеем за любимия отбор!

ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!

НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕВСКИ, СОФИЯ ЗАПАД, ЮЖНА ДИВИЗИЯ, СИНИ ХУНИ ПЕРНИК, УЛТРА ВАРНА, СИНИТЕ БОЛЯРИ, ФЕНКЛУБ РАДОМИР, ВАНДАЛС ПЛЕВЕН, СИНЯ ХУНТА, ФЕНКЛУБ ВРАЦА, ФЕНКЛУБ САНДАНСКИ, ФЕНКЛУБ БЛАГОЕВГРАД, ЛСЛ, ИЗТОЧЕН ФРОНТ И ДРУГИ!