Феновете на “Левски” от “Фонд Сектор "Б" започнаха своята подготовка за Вечното дерби с ЦСКА, което ще се проведе в 9-ия кръг на родното първенство на 20-и октомври.

„Сините“ публикуваха обръщение в официалната интернет страницата на „Фонд Сектор Б”, че целят да съберат 720 лева, с които да подготвят уникална хореография.

Ето публикацията:

"Доказахме, че когато сме обединени около дадена кауза и я приемем със сърцето си за своя, нямаме граници при осъществяването й. Днес отново започваме кампания по събиране на средства за дербито! Нека всеки даде своя дан за Сектор “Б” и “Левски”.

Целта на нашата кауза днес е 7200 лева! Непостижимо за всеки друг, но не и за нас! Вече сме събирали подобна сума и вярваме, че и този път ще успеем. Единственото, което ни трябва, „са нашите задружни усилия“ и безграничната ни преданост към синята идея!

Нека всеки да подкрепи “Фонд Сектор Б” според своите възможности. “Фонд Сектор Б” е може би единственото място, където мерната стойност на парите е от второстепенно значение. За нас 1 лев и 100 лева имат еднакво изражение, защото са дарени доброволно, безкористно, честно, според възможностите на всеки в това трудно и изпитателно време за всеки обикновен българин. Защото с тези пари, вие показвате, че вярвате на нас, на Сектор “Б” и на нашия любим “Левски”!

Знаем колко гореща и лична е връзката на всеки един от вас със синия любим отбор. Знаем, че всеки от нас, като индивидуалист, напълно резонно, има моменти, в които изпитва резерви, презумпции, несъгласия, нетърпение спрямо един или друг фактор от огромната машина, която ние като публика и “Левски” като клуб, представляваме. Но знаем, че има и такива моменти, в които всички, без изключение, заставаме рамо до рамо, обединени, като юмрук, с пламък в очите и огън в сърцето, за да спечелим поредната битка! И така вече 100 години. 100 години слава, дързост и постоянство!

“Фонд Сектор Б” ще съществува само дотогава, докогато всеки един от нас/вас го е прегърнал като своя кауза и идея!

Новата ни цел отново е висока и предизвикателна, както всичко, към което се стремим като левскари! 7200 лева, с които да подпишем смъртния акт на червения тумор! 7200 лева, с които “Сектор Б” отново да блести в цветове, знамена и огньове. Постъпленията ще се обновяват всеки ден, за тях ще се даде пълна отчетност, а прозрачността и искреността на действията ни са се доказали с времето. Единствената ни молба е, средствата да се даряват по банковата ни сметка или на ръка. Постъпления, пратени като SMS на нашия номер, няма да достигнат до нас за дербито. Припомняме, че на миналото дерби осъществихме целта си, а огромна част от материалите се използваха дори през настоящия сезон.

Идва дерби, а когато син гръм удари… как червеното ехо заглъхва!?

Да живее победата! Да живее “Левски”!"