ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Феновете на "Левски" разпространиха съобщение, с което се надъхват преди домакинството на Берое от 4-ия кръг на "А" група. Мачът е от 20:00 часа на "Герена" в неделя.

Националният клуб на привържениците на "сините" обяви, че "Левски" е сам срещу всички по повод писмото, което клубовете от "А" група изпратиха до премиера Пламен Орешарски. Чрез него те призоваха "Газпром" да спонсорира цялостно българския футбол, а не само клуба от "Герена".

Сектор "Б" отвърна, нападайки Берое, който е собственост на държавната компания "Марица Изток".

Привържениците на "сините" най-после са отново обединени, след като спряха бойкота и заявиха, че с подкрепата си в неделя ще помогнат на отбора за постигането на втората поредна победа.

Съобщението от Националния клуб на привържениците на "Левски":


В неделя посрещаме на "Герена" едно от отборчетата от фантастичната 13-ка. Отборът, собственик на държавната компания "Марица Изток". Отборът, който всички ние издържаме с нашите данъци и който, въпреки всичко, имаше всичката наглост на земята да настоява "Газпром" да не ставал спонсор на "Левски", защото, забележете, това щяло да означава, че държавата помага на "Левски"!?

В неделя е празник. "Левски" играе. А щом "Левски" стъпи здраво на терена...

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ