Любопитно съобщение се появи на страницата във "Фейсбук" на "Фонд Сектор Б". С него запалянковците на "Левски" категорично заявяват, че не искат голяма част от настоящите футболист на тима да участват в мача по случай 100-годишнината на клуба с Лацио. Както е известно, грандиозното събитие с главен организатор Константин Папазов ще се състои на 23 май, петък, от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Единственият мач през този сезон, в който няма да имате "честта" да наблюдавате позорната бездарна трупа, наречена футболисти на ПФК "Левски", ще бъде юбилейният срещу Лацио. Не и в този мач, спокойно!

В мач, в който трябват чест, сърце и душа, няма как да участват 90% от тези хора... В този мач ще участват единствено малцината, на които поне им трепваше сърцето, докато нашите кървяха. Останалите до края на сезона не играят и за "Левски". "Левски" свърши сезона преди два кръга благодарение на тях. Те до края на сезона играят за собствената си бездарност и за мижавата възможност да си уредят трансфер в трета турска дивизия. Имат да изиграят още няколко мача и после отиват заслужено на бунището на историята. Или където искат, на никого не му пука.

24.05.2014 година ще бъде празник! 24.05.2014 година ще бъде сигнал, който заедно, много и силни, ще изпратим на всеки един в тази страна - Нашата любов е по-силна от вашата омраза!".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ