Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Привържениците на ЦСКА скочиха срещу ръководството на клуба, недоволни от високите цени на билетите и абонаментните карти за новия сезон. Фен фракцията "Офанзива" се обърна чрез страницата си във "Фейсбук" към запалянковците на "червените" с призив да се напълни Сектор "Г" още в първия домакински мач.

БЛИЦ публикува цялото съобщение без редакторска намеса:

Официално обръщение от името на Офанзива

Армейци,

За поредна година започва новият сезон... Поредна година започва със скандали и песимистични прогнози относно управлението и представянето на нашия любим клуб. За поредна година нещата не са такива, каквито ни се иска да бъдат. Логично, вълната от недоволство се засилва и на всеки един от нас му се иска ЦСКА София отново да бъде онзи славен тим,... който е бил някога. Точно за това искаме да представим и нашата позиция преди старта на шампионата, която според нас би могла да промени обстоятелствата.

С оглед на натрупания ни опит в годините като лидери на групировки в нашия сектор, сега ние от Офанзива, обединили всички сили в изграждането на една истинска ултра трибуна, искаме да призовем мнозинството, за които ЦСКА е майка и баща да се впуснат в една битка, да покажат своята мощ и да влязат в една армия! Армията, наречена Сектор Г. Но армия не от 200-300 човека, а армия, която се състои от хиляди братя, застанали рамо до рамо, борещи се за тотална доминация. За целта пред нас стои една- единствена задача, а именно- ДА НАПЪЛНИМ СЕКТОР Г НА ВСЕКИ ЕДИН МАЧ!!! Искрено се надяваме, мнозинството от Вас да е разбрало, че позицията се изразява на стадиона, не в интернет, не пред телевизора. Затова вярваме, че всеки един Армеец иска могъщ Сектор Г, който да определя бъдещето на нашия клуб!

Вярваме, че е дошло време, в което тази свещена трибуна, ще бъде място обединило всички сили, вярващи в идеята. Дошло е времето, в което всеки един Армеец трябва да се замисли, че когато ЦСКА играе, единственото му място е именно в Сектор Г. Именно, заради тази наша цел- да превърнем Сектор Г в една многохилядна армия, призоваваме всички Вас към следните две неща.

На първо място се обръщаме към младото поколение с призив да закупят карти за полусезона с цена 20 лв., която важи за ученици и студенти. Щом всеки един от нас направи тази малка стъпка, с помощта на всички останали, които я направят, ще успеем да осъществим идеята- пълен сектор Г във всеки мач! Не оправдаваме нереално високите цени на билети и карти, поставени от ръководството за хората, които не учат или не са в пенсионна възраст, но ние младите нямаме никакво оправдание да не закупим карта. Логиката „защо да трупам пари на тези” е изключително грешна! Няма ли хора в Сектор Г, няма и как да постигнем целите си. А с няколко мача в годината не става. ЦСКА играе целогодишно и ние трябва да сме там всеки път, ако искаме гласът ни да се чува!

На второ място, но не и по важност, искаме да призовем всеки един от Вас да закупи членска карта на Офанзива на стойност 20 лв. Скоро се навършва една година от създаването на нашата организация и смятаме, че всеки един от Вас видя нашите намерения, нашата страст, нашата любов и нашия стремеж към върха. Всеки от Вас се убеди в нашата прозрачност и също така сме сигурни, че всеки от Вас иска нашата трибуна да бъде на най- високо ниво. Въпросната карта от една страна ще ви даде привилегии за пътувания, отстъпки при закупуване на нашите артикули, които са единствени по рода си в цветовете на нашия любим клуб, а от друга страна ще дарите 20 лв., които отново ще отидат за Вас- във формата на знамена, факли, хореографии, добро настроение и истинско изживяване в северната трибуна.

Не на последно място искаме да обърнем внимание и на наболялата тема за управлението на клуба. Обръщаме се към всички привърженици, които ще започнат да изказват „компетентни” мнения в интернет, пред телевизора или където и да било, но не и на стадиона- искаме да ви кажем само едно- там не е мястото за това. В последните 4 години два пъти се опитахме да събудим всички Вас, но уви. Докато 200-300 човека от ядрото на агитката правеха протести или бойкоти, търпяха своеволията на полицията, налагаха им се забрани за посещения на мачове, други се радваха на победи над Монтана и Светкавица. На мача с Рапид в София, цял стадион кънтеше, изразявайки своето мнение, месец по- късно след победата във Виена вече всичко бе забравено.

Скъпи приятели, така не става... Надяваме се, че сте съзрели грешките и днес всеки един ще се озове при нас, в Сектор Г, с голяма доза свежест и прочистен ум. Че всеки един ще помогне за развитието на нашия сектор с надеждата той да се превърне в това, което трябва да е. И един ден, когато на мачове срещу отбори от ранга на Видима и Калиакра северната трибуна е пълна, то тогава ние ще бъдем тази сила, която ще определя правилата!

Тогава и всеки един ще може да изрази своето мнение, там - на стадиона, където трябва да се прави.

ЗАТОВА, СЕГА НАШАТА ЦЕЛ Е ЕДНА- ДА НАПЪЛНИМ СЕКТОР Г! И САМО ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ ТОВА! НЯМА "НИЕ" И "ВИЕ", ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО - ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОТ СЕВЕР!

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!