Сектор "Г" призова феновете на ЦСКА да забравят за мобилните си телефони, докато подкрепят отбора на живо. Фен клуб моли всички да не снимат, докато текат хореографиите, тъй като има достатъчно хора, които да отразят след това представянето на агитката. Освен това могат да бъдат заснети неща, които не трябва да бъдат виждани от недоброжелатели.

Ето и обръщението:

"Напоследък все повече хора използват телефоните си в Сектор "Г", за да снимат изпълнението на хореографии, пиро шоута, песни и т.н. Подобно поведение няма да се толерира! Разберете - ние сме в тази трибуна, за да подкрепяме ЦСКА! Вместо да се разсейвате със снимане, пейте, изпълнявайте указанията на разпяващия, участвайте в изпълнението на хореографията!

За заснемането се грижат достатъчно на брой хора. Има камери на пистата, както и хора с камери, които снимат вътре и в близост до Сектора. Освен това има достатъчно медии, които правят снимки и клипове на нашето представяне. В повечето случаи може да намерите всичко заснето онлайн, веднага след като се приберете от мача. Това напълно обезсмисля снимането с лични телефони.

Друга важна причина да не се снима в Сектора - има неща, които не трябва да бъдат виждани от недоброжелатели. Нашите хора, отговарящи за снимането вътре на трибуната знаят какво и кога може да се снима, а също така избягват да снимат лицата на хората. За да не срещнете неприятни реакции от хората около вас, не снимайте в Сектор "Г"!

Днес всички в "Надежда", начало 18 часа!

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА