Селекционерът на Черна гора Любиша Тумбакович даде пресконференция преди срещата с България утре. Специалистът каза своите очаквания за дуела от квалификациите на Евро 2020, като сподели и кои според него са ключовите футболисти в тима на "трикольорите".

"Всеки отбор има предимства и българите ще се съсредоточат върху техните. Те знаят какво да очакват от нас. Нека обаче не говорим за това сега, а да се насладим на мача. Подготовката ни за този мач тече отдавна. Цялото треньорско ръководство направи сериозно проучване, за да се подготвим за този мач. Ако трябва да посоча имена, мога да спомена двамата с фамилия Попов, Десподов, който няма да играе, Бодуров, Неделев и други", каза Тумбакович.

"Не съществува треньор, който да не е доволен само от победа. Равният резултат е частично щастие. Българският отбор обаче е компактен, играе със желание и се бори за резултати. Те спечелиха девет точки в Лигата на нациите и това е добро постижение", добави селекционерът. 

България приема Черна гора утре в 19 часа. Срещата ще се играе на "Васил Левски" и е първа за двата тима от новия квалификационен цикъл.

Нашата квалификационна група за Евро 2020