Хора от ЦСКА правят всичко възможно, за да сдобрят Христо Стоичков и Любослав Пенев. Двамата не си говорят вече пет години, когато Любо не пристигна на юбилея на Камата, проведен пред пълни трибуни на стадион „Васил Левски“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В момента Любослав е треньор на ЦСКА, а Стоичков е акционер в клуба. Както БЛИЦ вече писа, има немалка вероятност, ако на „Армията“ се появи нов съсобственик, Ицо да заеме висок пост. Но не фиктивен, а пряко свързан с работата в ЦСКА.

Това ще рече, че Камата може да се прибере от Щатите и да стане президент на „армейците“. А ако е такъв, няма как на липсва комуникация и отношения между него и треньора Любослав Пенев, тъй като ще се наложи двамата да се виждат и разговарят поне по няколко пъти на ден.

„Наистина се правят опити да ги сдобрят. Включително това действа и Гриша Ганчев. Вижте, даже и да не се получат нещата със Стоичков и той да си остане в Щатите за постоянно, трябва се сложи край на мълчанието им. Какво по-хубаво от това червената общност да види снимка, на която Ицо и Любо са се прегърнали?“, коментират източници на БЛИЦ.