ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съсобствениците на ЦСКА Гриша и Данаил Ганчеви са имали продължителен разговор с Нестор  Ел Маестро. Срещата се е състояла още преди мача във Враца, където „червените“ записаха победа с 2:0 за първенство над местния Ботев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Сърбинът с британски паспорт е посочил двама, набелязани от самия него футболисти, които искал да привлече. Нестор им е бил треньор в Австрия и Турция. Ел Маестро обаче бил смразен с думите: „Тренирай отбора, печели си мачовете, но за селекция не мисли. Има кой да я прави, не е твоя грижа“.

Изказването е поредното доказателство, че в Борисовата градина треньорът е безгласна буква при привличането на нови футболисти.

Ел Маестро обаче бил изненадан и приятно. По време на разговора Ганчеви го уведомили, че е възможно да привлекат топ играч от български елитен отбор. Те обаче не уточнили кого имат предвид, поясниха източници на БЛИЦ.

„Водят се преговори с трима. Единият играе в чуждо първенство. Другите двама – в нашето. Не е изключен сензационен трансфер“, добавиха информаторите ни. Те припомниха, че пазарът у нас затваря на 7 септември.
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига