Станислав Манолев беше изгонен от ЦСКА след завръщането на Любослав Пенев. Самият футболист, след като вчера премина в Лудогорец, разкри, че Чичовото е виновен за раздялата му с „червените”.

„Дани Ганчев ми се обади и ми каза, че новият треньор не ме иска. Това е причината да си тръгна от „Армията”, заяви Манолев.

Защо обаче Любо не го желае в състава си? Ето това е големият въпрос, чийто отговор БЛИЦ научи и предоставя на своите читатели.

Любослав Пенев, макар и да отрича, малко или много е злопаметен. Манолев попада в черния му списък след злополучния мач на България срещу Малта в София, завършил 1:1. Европейската квалификация се игра на 16 ноември 2014 година на Националния стадион.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Това е последният двубой, в който Любо е начело на националния отбор. Тогава Ивелин Попов изпусна дузпа, а селекционерът разкрива пред свои близки, че му е спретнат бойкот. Набеждава за това капитана на „трикольорите”. Макар и да не го обявява гласно, Пенев си вярва, че има заговор срещу него, начело на който стои Попето. И понеже Ивелин е близък с Манолев (двамата са винаги в една стая по време на лагер-сборовете на представителния ни тим), Любо се усъмнява в него.

Наши източници твърдят, че още преди този случай двамата са имали леки търкания по време на тренировки, а въпросната среща с малтийците съвсем накарала Пенев да намрази Станислав.

Веднага след като е постигнал споразумение с ЦСКА да смени Нестор Ел Маестро,  Любо отсякъл, че има няколко условия. Едното от тях било на секундата да бъде разкаран Манолев. В противен случай няма да поеме „армейците”. И условието му беше изпълнено...

„Не е вярно, че Станислав е бил в конфликт с Ел Маестро. Напротив. Истината за раздялата му с ЦСКА се крие в Любослав Пенев и по-специално в онзи мач на България отпреди 4 години и половина”,  категорични са информатори на БЛИЦ. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка