Третодивизионният Септември (София) използва официалния си сайт, за да поднесе извиненията си към ЦСКА и феновете на „червените“ заради цените на билетите за предстоящия мач между двата отбора в Югозападната „В“ група на стадион „Локомотив“ в София на 16 август (неделя) от 18:00 часа.
 
След проведена среща в Зоналния съвет на БФС в София и ръководството на „червените“ от Септември взеха под внимание правилото за финансов феърплей между отборите, относно цените на билетите за домакински и гостуващи привърженици.
 
Затова управата на клуба взе решение, окончателните цени на билетите да бъдат, както следва: Сектор „А“ - 12 лева, Сектор „Г“ - 10 лева. Това отбелязва частично намаление на първоначално обявената цена на пропуските за Сектор „А“ от 15 лева.
 
Освен това срещу 12 лева ще влизат и феновете на Септември, а не както беше обявено предварително с билети за 5 лева. Билетите за привържениците на символичния домакин ще се продават в петък от 09:30ч. до 18:30 на адрес: кв. Драгалевци, бул. Черни връх 228, база ДИТ.
 
ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА