Голяма корпорация в сферата на енергетиката може да стане спонсор на Левски, пише "Тема Спорт". Според информацията, компанията е чуждестранна. Предполага се, че партньорството със „сините“ е свързано с реализацията на стартирали вече проекти в България или на такива в зародиш.

Не е изключено дори отново да става въпрос за "Газпром", който преди години беше на крачка от подписване с тима от "Герена". Тогава обаче до сделка не се стигна. Договорените нива за спонсорство бяха за 4 милиона лева на година.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

От Левски в последните седмици повтаряха, че чакат Борд на директорите на чуждестранна компания да подпише проектодоговор, като уточниха, че става въпрос поне за два едри спонсора. Единият се очаква да бъде строителна фирма, а другият - именно компания от енергетиката.

Още в средата на октомври БЛИЦ първи писа, че на „Герена“ са близо до финализиране на преговори с австрийската строителна компания „Щрабаг“, която ще налива по 3,5 милиона лева на сезон в Левски. Именно това ще е единият от основните спонсори на Левски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството