Привържениците на "Левски" могат да докарат сериозно наказание на любимия си клуб. "Сините" са застрашени с лишаване от домакинство заради ексцесиите по трибуните по време на мача с Литекс. Снощи тимът на Стойчо Стоев отстъпи на "оранжевите" с 0:3 след продължение в 1/4-финалната битка за Купата на България.

Както вече стана ясно, петима полицаи са пострадали при сблъсъците с привърженици на "Левски". Униформените влязоха в сектора с гостуващата агитка, където бяха "сините" фенове, в резултат на което последва бой между полиция и запалянковци. Петима от служителите на реда са потърсили медицинска помощ, а един привърженик на "Левски" е с разбита глава. Хулиганите са продължили да вилнеят и на излизане от стадиона, като са счупили стъклата на няколко коли.

Броят на арестуваните вандали набъбна до 10, след като екшънът в Ловеч продължи до късно снощи.

Заради ексцесиите се очаква "Левски" да бъде солено глобен от Дисциплинарната комисия. Не е изключено и лишаване на клуба от домакинство. Дисциплинарната комисия едва ли ще се събере до края на седмицата, което означа, че "Левски" няма да бъде санкциониран за предстоящия сблъсък с Литекс от "А" група - в събота от 16:30 часа.










"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016