ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Намеренията на "Фондация Македония" да закупи Вардар (Скопие) удариха на камък. Това съобщи представляващият я Виктор Стоянов. От фондацията представят дейността си като цел българското и македонското общество да станат едно общество в две държави. 

"Да се изградят мостове между нас във всички сфери на живота, най-вече икономически, културни, социални и обществени", пише още в сайта им. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Виктор Стоянов обясни за пропадналите преговори за влизането във Вардар:

"Потвърждавам, че имахме предварителен разговор със секретаря на Вардар - Миле. Разговорът беше в посока да влезем с 300 000 евро - за да покрием годишния им бюджет за предстоящия сезон и да осигурим 500 000 евро за следващия сезон. Отборът прояви интерес и имахме уговорка за среща в Скопие, но преди малко от клуба публикуваха позиция, която разваля нашите уговорки и представлява клевета срещу мен и Фондация "Македония". Не мисля, че има сериозна компания или бизнесмен, който би искал да вземе Вардар, ако ръководството на клуба постъпва по този некоректен начин. Искахме да спасим Вардар, но явно отборът ще оцелява този и следващите сезони. Изпитвам съжаление към ръководството на отбора за начина, по който се опитват да си направят реклама, постъпвайки некоректно и детински.

Виктор Стоянов 

Фондация Македония."

 

Информация от Виктор Стоянов: Потвърждавам, че имахме предварителен разговор със секретаря на FK Vardar - Миле....

Публикувахте от Фондация Македония в Понеделник, 31 юли 2023 г.