ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Теди Кацарова и Мая Савова в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ
|
Треньорът на Левски Николай Костов говори след изразителната победа с 6:0 срещу Локомотив София в двубой от третия кръг на efbet Лига. Специалистът благодари на феновете, похвали играчите си, и се обърна към съперника в Европа - Шкупи като каза, че тази вече тимът му е играл различен футбол, визирайки лошия терен в Скопие.

„Преди да коментирам играта, най-много ми хареса атмосферата на стадиона. Безкрайно благодаря на публиката, която подкрепи от първата до последната минута нашия отбор. За мача – от началото пресирахме, останахме в половината на противника много рано. Това е нашата цел – да сме агресивни, когато пресираме противника при изнасянето на топката, което ни се получи днес“, каза той минути след края на мача на стадион „Георги Аспарухов“.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Такава е самата игра, всички наши офанзивни полузащитници могат да влизат от втора позиция, което е неудобно за противника. Поздравявам играчите ни, че успяха да го сторят“, анализира той големия брой различни голмайстори в срещата.

Костов похвали и защитата: „Добър вратар, добри защитници и въпрос на доверие. Намесвахме се добре в ситуациите в защита и това доверие се предава по всички линии“

„И двамата са с проблеми, но не са сериозни“, каза той за Рикардиньо и Кристиан Димитров.

„Ние сме амбицирани да се представи добре срещу Шкупи. Победихме в първия мач, но имахме много трудности, защото футболът беше различен от днес. Искаме да покажем на македонците, че няма да провокираме и моите футболисти могат да играят“, заяви Костов и каза защо мачът с Локо (София) да бъде отложен.

„Такова е решението на футболния клуб. Имаме млади футболисти, които се възстановяват по-бързо, което е предимство. Мисля, че не сме сбъркали, като не сме отложили мачове, но може да отложим някой от предстоящите мачове“, заяви Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!