Двукратният шампион с „Левски“ Георги Иванов-Геша е на път да се разведе със съпругата си заради безпаричието на участника в „Б“ група Спартак (Варна). Това призна треньорът на „соколите“ пред „Петел“.
 
„Моята съпруга ме заплаши съвсем сериозно, че ще поиска развод, тъй като не си изпълнявам ангажиментите като глава на семейството. Хубавото в случая е, че от футболистите само Беадиров е женен, а другите са ергени. Ако беше обратното, досега отборът да се бе разпаднал, тъй като едва ли една съпруга ще изтърпи мъжът й да не носи пари вкъщи и хазяинът им постоянно да ги гони от квартирата“, заяви Георги Иванов.
 
„За да има мач, трябват два отбора от футболисти. Именно заради тях е измислен футболът, заради тях идва и публиката. А какво се получава на практика. Съдиите, които са обикновени длъжностни лица в един мач, няма да го свирят, ако не си вземат хонорара в съблекалнята. Футболистите обаче са длъжни да играят, без значение дали им е платено. За нашите мачове за съдийски такси пари се намират, но за играчите ни – не. Излиза, че моите момчета издържат реферите и футболът не може без съдии. Това е най-обидното за играчите ми в момента“, допълни Геша.