Халфът на Левски Роман Прохазка, коментира отстраняването с 4:2 на ЦСКА от полуфиналите за Купата на България. Той заяви, че е много щастлив, като добави, че мечтата му е трофей със "сините".

"Голяма радост е, много сме щастливи. Още нищо не е свършило, имаме финал, който трябва да спечелим. Нищо не е решено. В последните мачове (срещу ЦСКА – б.р.) играхме много добре, бяхме по-добрият отбор. Заслужено сме на финал", каза словакът.

"Още когато Милош се контузи, бях сигурен, че ще играя десен бек. Подготвих се по най-добрия начин. Много, много искам трофей. Вече 5 години съм тук, а нямам такъв. Това ми е  голяма мечта", добави халфът.

"Да, ще си вземем поуките (от онова 1:1 срещу Славия през 2013-а, струвало шампионската титла – б.р.). Това казвам – имаме още един сериозен мач. На финал може да се случи всичко, така че трябва да го изиграем и да спечелим. Първенството? Не свършва сезонът тук за нас. Има още много мачове. Днес беше уникална атмосфера на стадиона, много се радвам, че зарадвахме феновете", завърши щастливият Прохазка.
КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА