Треньорът на "Ботев" (Пд) Ермин Шиляк похвали отбора си за старанието и победата над Пирин с 1:0 в Благоевград. Гостите изтръгнаха трите точки в мача от 4-ия кръг на "А" група въпреки че останаха с 9 души заради червени картони на Филип Филипов и Даниел Златков.

"Беше много труден мач, който ни донесе първата победа. Аз съм много доволен от показаното. Дойдохме, за да направим добър мач. Той не се разви добре с тези червени картони, които много ни затрудниха. Ние нямаше как да играем толкова офанзивно, тъй като бяхме с двама души по-малко. Беше много тежко, призна словенският специалист.

В близките 8-9 дни искам да опозная по-добре моите футболисти. Още не ги познавам добре и техните качестав тепърва ще се разкриват в тренировките. Имам моята философия, виждате я вече по терена и на телевизията.

Времето е кратко, за да се правят много сериозни неща. Трябва да тренираме повече и да ставаме по-добри. Новите идеи трябва да влязат в главите ни играчите. Мога да кажа, че до голяма степен те показаха това, което искам. Дисциплината е важна. Трябва ни добра организация.

Засега нямаме нов нападател. Това са 22-ата играчи, с които разполагам. Направихме най-доброто с тях. Беше ми трудно да взимам решения за краткия период, от който съм тук."


"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015