Лидерът в класирането на „А“ група ЦСКА може да остане без един от най-силните си играчи за изключително важния мач с Лудогорец след два кръга. Хърватинът Тончи Кукоч не удържа нервите си след нулевото равенство със Славия. След края на мача той потърси саморазправа с контузения вратар на „белите“ Георги Петков, който провокираше „червените“ край тъчлинията.
 
Кукоч спринтира през терена и настигна Петков в тунела към съблекалнята. Това се видя ясно от телевизионното предаване по „Диема“. Сега се очаква левият бек на ЦСКА да бъде наказан заради поведението си.
 
Източници на БЛИЦ от БФС разкриха, че съдбата на хърватина зависи от докладите на техническите лица и начина, по който те са описали инцидента между футболистите на ЦСКА и Славия. По принцип провинение като това на Тончи Кукоч се категоризира като направено в извънигрова обстановка, а в такива случаи според дисциплинарния правилник се прилага най-тежкото предвидено наказание.
 
То обаче зависи от докладите на рефера Станислав Ставров, съдийския наблюдател Кирил Михайлов, заменил Димо Момиров, и делегата на мача Николай Вълчев. Пред БЛИЦ президентът на Славия Венцеслав Стефанов припомни, че за подобен инцидент преди години между Георги Петков и Георги Владимиров вратарят, тогава играч на „Левски“, е бил наказан за четири мача.
 
Ако Тончи Кукоч бъде лишен от състезателни права за повече от един мач, той ще пропусне домакинския двубой на ЦСКА срещу Лудогорец на 21 ноември. В следващия кръг „червените“ гостуват на Хасково (9 ноември).