Изключително интересен и пълен с новини ден се очаква в "Левски". Докато в ЦСКА ври и кипи заради скандалите около основните акционери, при "сините" също една от основните теми е свързана с акциите. В изминалата нощ изтече ултиматумът на тръст "Синя България" към Тодор Батков да прехвърли безвъзмездно всички акции, за да може да продължи до Нова година кампанията "Левски е твой". Възможността Батков да прехвърли акциите е минимална. Адвокатът се е покрил в последните няколко дни, което поражда всевъзможни спекулации.

Днес в ранния следобед на "Герена" (очаква се да е към 16:00 часа) ще се проведе заседание на Управителния съвет, на което ще станат ясни много неща. Едно от тях е дали членовете на тръста ще подадат оставки от ръководството вследствие на неизпълнения ултиматум от страна на Тодор Батков. На заседанието се очаква да бъдат извадени цифри и факти за тежкото състояние на клуба. Според различни източници в момента в "Левски" работят 192-ма души. На всички ще бъдат извадени месечните заплати. Тогава ще се види колко и за какво отива бюджетът на "сините". Трябва да бъде попълнен Управителният съвет от четирима на седем души, но ако си тръгнат двете фенски организации - хората от тръста и клуба на привържениците, нищо не се знае.

Какво ще е бъдещето на Иво Тонев, който засега успява да балансира нещата и да твърди, че Управителният съвет трябва да работи и управлява заедно. Днес обаче, ако има разпад, как ще продължи тази работа?! Естествено, основна тема ще бъде лицензирането, а крайният срок е 31 март.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015