Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, ще се заеме със спасяването на грандовете на родния футбол - ЦСКА и "Левски". Първата стъпката, която той ще направи, е да се срещне с премиера Бойко Борисов.

"Ще търся среща с премиера Бойко Борисов, трябва да се вземат мерки. Но "Левски" и ЦСКА сами са си виновни. Те са стигнали сами до това състояние. Естествено, че съм притеснен. Но не аз съм виновен за лошото управление на отборите ни. Помагал съм достатъчно за лицензите на двата гранда, както и на всички останали. БФС и Боби Михайлов не са им виновни. Лошо за ЦСКА щом сделката е пропаднала днес. И ЦСКА, и "Левски" имат достатъчно време за лицензите", каза Михайлов на летище "София", след като се завърна от Виена, където вчера бе преизбран за член на Изпълкома на УЕФА.

Шефът на футбола у нас се надява националният ни отбор да продължи традицията срещу Италия - добра игра и добър резултат в София. Евроквалификацията е в събота от 21:45 на Националния стадион "Васил Левски".

"Това е първи мач на Петев, пожелавам на отбора да направи добър двубой. Винаги сме играли добре срещу Италия, особено в София. Има доста контузени, което не е добре. Стига с тези капитански ленти. Това не е най-важното".

Михайлов отвърна и на собственика на "Левски" Тодор Батков. Силният човек на "Герена" предложи наскоро централата на БФС да се измести в Разград, тъй като според него първенството ни се управлява оттам.

"Ще го преместя, където аз искам, защото аз намирам финансите, за да го преместя. Защото ще го построя. Това са смешни неща, не ме занимавайте с това."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015