ЦСКА посреща на „Армията” тази вечер „Ботев” (Ихтиман) в мач за Купата на България. Двубоят е от 20 часа и е финална квалификация за класиране на 1/16-финалите. Ако „червените” продължат напред, ще участват в жребия, в който ще се включат и елитните отбори – включително и „Левски”. При положение, че елиминират ихтиманци, „армейците” ще научат в петък от 11 часа името на следващия си съперник в турнирната битка.
 
ЦСКА вече победи с 3:0 „Ботев” (Ихтиман) в среща от Югозападната „В” група. До 62-ата минута обаче резултатът беше 0:0, което предполага, че и тази вечер на „червените” няма да им бъде много лесно. Все пак според повечето специалисти ЦСКА е с предимство и ще се класира за следващата фаза на турнира, където има вероятност да срещне някой от тим от „А” група.
 
По всяка вероятност треньорът Христо Янев ще постави на вратата Анатоли Господинов. Предполага се, че Александър Бранеков, който лекуваше контузия, също да е сред резервите. Специалистът умува дали да постави на върха на атака Костадин Хазуров, въпреки че Преслав Йорданов се намира в страхотна форма напоследък.
 
Няма да е изненада, ако вдясно на защитата видим Васил Попов, който също е в подем. От другата страна на тъчлинията твърд титуляр на левия бек е Милен Кикарин, а като двойка централни защитници се очаква да започнат Виктор Райчев и Чорбаджийски.
 
По крилата може би ще действат Головодов (вляво) и Николай Цветков (вдясно), вътрешни халфове ще са Галчев, Йордан Йорданов и Аясс.
 
В тима от Ихтиман се очаква да няма кой знае колко промени в сравнение с последните мачове за първенство. Ихтиманци се надяват на чудото, колкото и малки да са им шансовете. Постигнат ли го, те за първи път в своята история ще достигнат до 1/16-финал за Купата на България.

ЦСКА – „Ботев” (Ихтиман)
Днес от 20 часа по Диема Спорт 2
 
Стадион: "Българска армия"
 
ЦСКА: Господинов, Попов, Чорбаджийски, Райчев, Кикарин, Галчев, Й. Йорданов, Аясс, Головодов, Н. Цветков, Пр. Йорданов
 
БОТЕВ: Христов, Александров, Барбов, Ялъмов, Велев, Николов, Стоичков, Кадифчин, Андреев, Лачов, Петров