Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Съпругата на Христо Стоичков и голямата му дъщеря донесоха късмет на Литекс в домакинството на Локомотив (София), спечелено с 2:0. Марияна и Михаела бяха снощи на Градския стадион в Ловеч и стискаха палци за "оранжевите" от ложата. Край тях нямаше никой, който да ги притеснява и те спокойно изгледаха двубоя, спечелен от Литекс след попадения на Марсело Никасио и Георги Миланов.

Това беше първи случай, в който семейството на Ицо присъства на трибуните на Градския стадион. Очевидно Марияна и Михаела донесоха късмет на Литекс и нищо чудно и занапред да сядат в ложата, ако разбира се Камата продължи да води тима на Гриша Ганчев след края на настоящия сезон.

"Хубава вечер на всички. Днес съм с мама и тати в Ловеч. Много е красиво тук. А Литекс победи с 2 гола, какво по хубаво от това? Целувки!", написа Мика във "Фейсбук" след края на мача.

След изненадващата загуба с 0:1 от Монтана голямата щерка на Ицо нападна остро футболистите на Литекс, за които каза, че "не стават за нищо". Снощи обаче Мика остана доволна от показаното от играчите "оранжевите", зарадвали я с победа.