Един от шефовете на ЦСКА изригна след загубата от Черно море с 1:2. Съдията Станислав Тодоров отряза главите на „армейците“ с няколко отсъждания. Реферът даде много пресилена дузпа за Черно море, отмени гол на ЦСКА, не даде дузпа за „червените“ и накрая изгони Стойчо Младенов и Анатоли Нанков, а не посмя да стори същото с Георги Иванов-Гонзо, който изрита бутилка към терена.

„Едни хора в жълто и едни хора зад тях опитаха да убият футбола, но искам да им кажа, че няма да убият ЦСКА. Искам обаче да им кажа, че няма да убият ЦСКА, колкото и да се опитват по всякакъв начин. Вие сами видяхте попадението на Апостол Попов, дузпа, която само съдията видя. Знаехме какво ни очаква. Не упрекваме Черно море, от друго място идва цялата работа. Нека тежи на съвестта, на който го е поръчал това нещо“, изригна Иво Котев.

„Има поръчка да се ликвидира ЦСКА, искаха да ни пратят във „В“ група. Целенасочено след като бихме „Левски“ се започнаха удари от институции, от кой ли не. Няма да говоря с имена, защото няма как да го докажем. ЦСКА е силен с тази публика, силни сме, няма да се дадем лесно. Аз не знам ЦСКА с какво пречи, мисля, че винаги е бил повод за гордост на България. Бяхме пред закриване, фалит и не знам какво. Когато се стабилизирахме започнаха едни удари, не само на игрището, а в ежедневието. Ние посрещаме удари отвсякъде", добави Котев.

„Искам да кажа, че футболен клуб ЦСКА не желае този съдия да свири повече мачове на нашия отбор. В случай, че това лице бъде назначено на ЦСКА, дори на детските отбори, няма да се явим на мача“, завърши членът на Управителния съвет на „червените“./БЛИЦ