Берое ще върне парите на ЦСКА след провала на трансфера на Тодор Христов, научи БЛИЦ. Изпълнителният директор на тима от Стара Загора Васил Драголов призна, че са получили 66 хиляди лева за Христов, но сумата ще бъде възстановена на “Титан”.

“Ще върнем парите на ЦСКА. Ако не днес, в първите дни на следващата седмица. Става въпрос за 66 хиляди лева. Нормално е да го направим, тъй като Тошко Христов бе в София само един ден. От ЦСКА му направиха медицински прегледи и участва само в една тренировка. Ако го бяха задържали повече дни, можеше и да не им възстановим сумата. Сега обаче е логично да им върнем парите”, каза Васил Драголов пред БЛИЦ.

“Тошко Христов в момента пътува към Стара Загора, ще продължи да бъде в клуба, с който има трудов договор. Все още не съм го видял, за да говорим, но разбрах, че не е уточнил личните си условия с ЦСКА”, допълни шефът на старозагорци.

"Отборът заминава утре на лагер в Турция. Изпитваме трудности, нормално е, с всеки клуб в България е така. Оцеляваме благодарение на бизнеса в Стара Загора", завърши Драголов./БЛИЦ