Изпълнителният директор на Черно море Пламен Андреев направи официално обръщение към феновете на отбора. Той стори това по време на церемонията за 110-годишнината на „моряците“. Шефът на варненци увери феновете, че предстоят по-добри дни за клуба, стадиона и базите.

„Имаме стабилност за разлика от много други клубове и това трябва да ни служи като здрава основа само да градим. Да, всички знаем, че условията на стадиона ни не са от най-добрите към този момент, но това не бива да ни служи като оправдание да не подкрепяме любимия си клуб. Напротив – това трябва да ни мотивира да бъдем заедно във всеки един мач. Само рамо до рамо можем да успеем. Всеки мач за нас е битка, а на бойното поле условията не винаги са толкова добри“, заяви Андреев.

„Гарантирам ви, че скоро ще дойдат по-добри дни за клуба, за стадиона и базите на Черно море, но трябва да не спираме да бъдем единни. Черно море го има вече 110 години и ще го има докато свят светува. От всички нас зависи, как ще запишем имената си в историята. Като посредствен период или като период,в който е постигнато нещо голямо. Вярвам, че заедно можем да постигнем много значими неща. И не забравяйте – това, което правим приживе, отеква във вечността! Само Черно море!“, допълни изпълнителният директор на „моряците“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023