В Хасково са доволни, че ще разчитат на нападателя Григор Долапчиев и се надяват с головете си юношата на ЦСКА да помогне на тима за осъществяването на трудната задача - оцеляването в "А" група. Изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков заяви пред БЛИЦ, че е благодарен на Александър Томов, който е удържал на думата си.

"Още през септември, когато ЦСКА игра контролна среща с Металург (Донецк) и бях на "Армията", разговарях с Томов за Долапчиев. Обещаха като изтече наемът му в Хоризонт (Турново) да го пуснат при нас. Благодарим на Томов, Стойчо Младенов и Иво Котев за преминаването на Долапчиев в Хасково. Момчето гори от желание да накаже "Левски" в предстоящите ни 3 мача с тях (б.р. - Хасково се падна със "сините" за Купата). Григор е преотстъпен при нас до края на сезона, като има клауза, че ако се спасим от изпадане, ще остане в Хасково, ако разбира се в ЦСКА не им е нужен", заяви изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков пред БЛИЦ. 

"С привличането на Долапчиев треньорът Емил Велев ще има по-голям избор и ще засилим мощта в атака. Имаме нужда от реализиране на повече голове", каза още Петков, съобщавайки, че вече част от мъжкия отбор на Хасково стават и юношите Юсеин Сабри и Петър Николов.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015