ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Дългото мълчание в “Левски” относно войната заради съдийската подкрепа в полза на Лудогорец беше нарушена, макар и за малко. Изпълнителният директор на “сините” Константин Баждеков коментира грубото ощетяване на “Ботев” (Пловдив) срещу тима от Разград преди няколко дни за Купата на България. Странно, но досега никой от високопоставените хора в “Левски” не обелва и дума за комфорта на Лудогорец.

“Ние не сме страна в този спор. Смятам обаче, че “Ботев” (Пловдив) беше ощетен. Както и днес се получи същото”, коментира накратко Баждеков и побърза да изчезне от полезрението на журналистите след победата на “Левски” с 4:0 срещу Черно море в първи осминафинал за Купата на България. Финансистът на “Герена” визира днешното ощетяване на “Ботев” при загубата от Славия с 0:3, тъй като един от головете на “белите” беше от чиста засада.

По думите на Баждеков – Тодор Батков, е в чужбина и затова днес не е бил на “Герена”. Нито адвокатът, нито Иво Тонев, до момента коментираха каквото и да било след очевидната подкрепа на Лудогорец, от което именно “сините” са една от ощетените страни.

На въпрос, това ли е бил последният мач на "Левски" на стадион "Георги Аспарухов", Баждеков каза лаконично: "Дано". Както е известно, “сините” подготвят тотално реновиране на съоръжението, като изчакват последните детайли около спонсорските договори за финансиране на проекта./БЛИЦ