“С поведението си след мача снощи, Кирил Домусчиев оказва натиск срещу съдиите преди следващия ни двубой с Лудогорец”, заяви пред БЛИЦ изпълнителният директор на Литекс Величко Дихонов.
 
Както е известно, разградчани спечелиха с 2:1 в Ловеч първия четвъртфинал за Купата на България. Реваншът е на 2 април, а през идната неделя двата отбора отново ще излязат един срещу друг. Този път в мач за първенство.
 
“Нека гледаме реално на нещата от случилото се снощи. Не беше отсъдена стопроцентова дузпа за нас. Джордан беше повален в наказателното поле от вратаря Иван Чворович, но съдията не реагира. Това не е единственият случай, когато ни ощетяват. Спомнете си мачът в Разград през 2012 година, завършил 1:1, когато и тяхната публика се смееше на съдийските решения. Тогава бяха подминати две дузпи в наша полза. Ето че сега тази тенденция продължава. Но забележете какво се случва. Те първи нададоха вой до небесата. Прав е президентът Трифон Попова, като каза, че всъщност “Крадецът вика: Дръжте крадеца!”. Днес предстои среща на управата на клуба. Вероятно ще излезем с изявление”, добави Дихонов.