Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев реагира остро на минималните наказания, наложени на Костадин Стоянов, Румен Трифонов и Тодор Янчев от ЦСКА за употреба на допинг. Както е известно Дисциплинарната комисия на БОК днес лиши тримата футболисти от състезателни права за три месеца.
 
"С такива малки наказания се отваря широко вратата за всички отбори да употребяват допинг. За мен с това решение днес думичката “феърплей” изчезва от българския футбол, да не кажа и от българския спорт. Явно употребата на допинг вече не се третира като престъпление, но да не забравяме, че сме държава на парадоксите и каквато ни е правосъдната система, такива са ни и наказанията," заяви Петричев.
 
"Искам да поздравя БОК за “олимпийския дух”, който се съдържа в това решение. Не бих искал повече да коментирам. На “Българска армия” показахме на ЦСКА, че сме по-добри от тях. Не сме се надявали, че ще ни падне нещо от небето. Ние ще се борим сами, няма да се кичим с медали, купи и титли, които не са спечелени заслужено. Наказанията трябваше да са справедливи. С това решение се дава ясен сигнал на всички отбори, на всички спортисти, че може да се печели с незаконни средства", допълни изпълнителният директор на Лудогорец.