Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази оптимизъм преди гостуването на шампионите на белгийския Антверпен в мач от Група „J“ на Лига Европа. Двубоят е утре, а според Петричев с малко късмет „орлите“ може да се върнат с победа.

„Заминаваме с малко по-добро настроение заминаваме, тъй като възстановихме нормалния тренировъчен процес и изиграхме два официални мача след голямото разболяване в Лудогорец. Аз вече съм оптимистично настроен“, обяви Петричев.

„За да се върнем в още по-добро настроение, трябва да победим. Аз съм зареден с оптимизъм. Мисля, че отборът ще покаже съвсем различно лице в този мач и ако късметът е на наша страна, се надявам да постигнем победа“, добави изпълнителният директор на разградчани.

„Съвсем нормално е различи хора и специалисти да си правят реклама на гърба на Лудогорец, твърдейки че преговарят с нас. В момента Станислав Генчев е начело на отбора и нашата концентрация е към мача в четвъртък и срещите, които остават в първенството и Лига Европа до края на годината. По-важното е тимът да напипа верния ритъм. Това е най-важната задача в момента“, каза още Ангел Петричев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа