Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков коментира трансфера на национала Кирил Десподов от Каляри. Това стана на официалната пресконференция по представянето на новото попълнение Жозуе Са от Андерлехт. Той уточни, че е много вероятно да има няколко изходящи трансфера от „орлите“.

"Не сме плащали трансферна сума за наема на Десподов, а заплатата му е далеч по-малка от цитираната в медиите. Надяваме се другата седмица да направим пресконференция и да го представим. Тогава ще говорим повече по този трансфер. Първият ни разговор за Кирил Десподов беше вечерта на 4 октомври. Обвиненията към клуба и към играча в общественото пространство не са състоятелни“, заяви Караманджуков.

"Договорът на Жозуе Са е за три сезона. Той е беше желан от треньорския състав и е подходящ за стила на Лудогорец. Изпълнихме на 99% желанието си да подсилим отбора. Оттук насетне може да има един или два изходящи трансфера. Светослав Дяков продължава да е футболист на Лудогорец“, допълни спортният директор на „орлите“.

„Доколкото знам, Върба приема необходимите мерки за възстановяването си след операцията. Засега няма притеснителни признаци в здравословното му състояние“, призна Георги Караманджуков.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​