Административният директор на Малеш Кирил Орманлиев заяви пред БЛИЦ, че в Микрево цари трескава подготовка за домакинството на ЦСКА. "Армейците" ще гостуват в селото от Община Струмяни в събота от 13:00 часа. Сблъсъкът е последен от програмата на 1/8-финалите в турнира за Купата на България.
3_5.jpg
"Теренът ни е перфектен. ЦСКА да не се притесняват. Даже ни е по-добър от на Киево. Гледах им мача срещу Рома оня ден. Все едно играха на картофена нива. Очакваме с нетърпение да дойде събота. Тогава ще е истински празник в Микрево", заяви Орманлиев пред БЛИЦ.

"Казах на ЦСКА най-добре да хващат влака. Днес говорих с Димитър Димитров-Каубоя и му препоръчах този вариант. Казах, че така е най-сигурно", добави шефът в Малеш.

Орманлиев информира, че утре ще бъдат пуснати в продажба билетите за 1/8-финала. Цената им е 5 лева, както за феновете на домакините, така и за тези на ЦСКА.

Административният директор на Малеш съжалява за загубата в събота от Пирин (Гоце Делчев). "Страшно беше. В една кал играхме, то не беше футбол. Вкараха ни случаен гол. След изпълнение на пряк свободен удар топката тупна пред вратаря ни, плисна му кал в очите и влезе в мрежата ни", разказа Кирил Орманлиев.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ